FastTrack Tepe TR
Ana sayfaBasın OdasıISG Reklam Filmi

ISG Reklam Filmi

Basın Odası

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın (İSG) yeni terminal binasını tanıtan reklam filmi TV’lerde gösterime girdi. Propoganda reklam ajansı tarafından prodüksiyonu 4Films’e yaptırılan reklam filmi 51 saniye sürüyor.

31 Ekim’de açılışı yapılan yeni terminal binasında çekimi yapılan reklam filminin reklamın yönetmenliğini Levent Onan yaptı. "Yeniden Yolculuk" teması üzerine kurulan reklam filminin reklam yazarı Mustafa Küçükkalıpçı, sanat yönetmeni ise Engin Öztekin...

Reklam filmimizi izlemek icin dosyayı bilgisayarınıza kaydetmeniz gerekmektedir.

Lütfen tıklayınız.

Kayıp ve Buluntu EşyaTerminal genelinde kaybedilen eşyalar ile ilgili olarak Kayıp ve Buluntu Eşya ofisi ile e-posta yoluyla irtibata geçebilirsiniz. Elektronik posta ile tarafımıza bir arama sorgusu gönderirken, eşyanın (eşyaların) mümkün olduğunca detay bilgisinin tarafımıza iletilmesi hususunda yardımcı olunuz.
Uçuşlar hakkında önemli notUçağınızın planlı kalkışından yaklaşık 2 ila 3 saat öncesi check-in işlemleriniz başlamaktadır. Havayoluna göre iç ve dış hat check-in işlemlerinin başlangıç saati farklılık gösterebilir. Sayın yolcularımızın bu konuya dikkat ederek Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmaları önemle tavsiye edilir.
Duty Free alışveriş limitleri artırıldıDuty free alışveriş limitleri artırıldı. Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri yeniden düzenlendi.
Otopark Abonman Kart İşlemleriAbonman Kart İşlemleri uçuştan önce Ödeme Noktalarından yapılmaktadır.
Kısa Süreli Abonelik Yaptıran Yolcularımızın Dikkatine!
Kısa Süreli Abone Kartı tek giriş ve tek çıkış yapmanıza müsaade eder. Çoklu giriş çıkış yapılamaz. Kart bir defalık kullanıma mahsustur.