FastTrack Tepe TR

Logolar

Basın Odası
Dosya tanımı Dosya önizleme Dosya formatları
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş. Türkçe Logo EPS   FH9   FH11   JPG
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş. İngilizce Logo EPS   FH9   FH11   JPG
Düz Yazım Türkçe Logo EPS   FH8   FH11   JPG
Düz Yazım İngilizce Logo EPS   FH8   FH11   JPG
Ortaklar Logoları EPS   FH9   FH11   JPG

Kayıp ve Buluntu EşyaTerminal genelinde kaybedilen eşyalar ile ilgili olarak Kayıp ve Buluntu Eşya ofisi ile e-posta yoluyla irtibata geçebilirsiniz. Elektronik posta ile tarafımıza bir arama sorgusu gönderirken, eşyanın (eşyaların) mümkün olduğunca detay bilgisinin tarafımıza iletilmesi hususunda yardımcı olunuz.
Uçuşlar hakkında önemli notUçağınızın planlı kalkışından yaklaşık 2 ila 3 saat öncesi check-in işlemleriniz başlamaktadır. Havayoluna göre iç ve dış hat check-in işlemlerinin başlangıç saati farklılık gösterebilir. Sayın yolcularımızın bu konuya dikkat ederek Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmaları önemle tavsiye edilir.
Duty Free alışveriş limitleri artırıldıDuty free alışveriş limitleri artırıldı. Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri yeniden düzenlendi.
Otopark Abonman Kart İşlemleriAbonman Kart İşlemleri uçuştan önce Ödeme Noktalarından yapılmaktadır.
Kısa Süreli Abonelik Yaptıran Yolcularımızın Dikkatine!
Kısa Süreli Abone Kartı tek giriş ve tek çıkış yapmanıza müsaade eder. Çoklu giriş çıkış yapılamaz. Kart bir defalık kullanıma mahsustur.